Geïnteresseerd?

Hopelijk bevalt het wat u heeft gezien en wilt u meer weten of van start gaan met het systeem. Hieronder zijn de mogelijkheden beschreven. Bekijk rustig wat het beste bij u past.

Neem contact op

Neem contact op met ons en wij geven graag antwoord op uw vragen. We kunnen ook een afspraak maken om persoonlijk te bespreken hoe e-rijschool uw manier van werken kan ondersteunen.

Raadpleeg een gebruiker

We kunnen u in contact brengen met een school die het systeem al gebruikt. Zo hoort u niet alleen over hun ervaringen, maar kunt u ook met hun van gedachte wisselen over het kiezen van een systeem. Misschien kunt u de school bezoeken en zien hoe het in de praktijk toegaat.

Probeer een demo

Demo's zijn niet altijd even praktisch - er is een risico dat u zonder enige vorm van begeleiding overweldigd wordt alle mogelijkheden van het systeem. Mocht u toch graag proberen, laat het ons dan weten. Wij geven u dan toegang tot een demo, zodat u in uw eigen tempo de belangrijkste mogelijkheden van e-rijschool kunt proberen.

Waag de sprong

Als u van mening bent dat e-rijschool het juiste systeem voor u is, dan nemen wij u graag bij de hand om een en ander goed te laten verlopen.

Eenmaal aan de gang kost het systeem u €50 per FTE per maand excl. BTW. Dus als uw rijschool bijvoorbeeld 1 fulltime instructeur heeft en 2 instucteurs die elk halve tijd werken zullen de kosten €100 per maand zijn (excl. BTW). Een FTE maand is 173 uren.

Voor elke SMS die u via e-rijschool verstuurt betaalt u een klein bedrag. De grootte hiervan hangt van het network af waar het naartoe gaat, maar is meestal minder dan 0,14 eurocents. De meeste berichten gaan echter via e-mail en dat kost niets extra's.

U ontvangt maandelijks een rekening. De kosten zijn inclusief ondersteuning via telefoon of e-mail.

We willen alleen maar tevreden klanten. We binden u dan ook niet vast aan een lange termijn contract. Bovendien werken we er hard aan om de problemen die u met het systeem heeft snel op te lossen.