Hoogtepunten

Diverse rijscholen, elk met hun eigen behoeften, hebben hun ideeën en wensen bij de ontwikkeling van e-rijschool ingebracht. Dit heeft een systeem tot stand gebracht dat gericht is op de gebruiker. e-rijschool biedt dan ook prettige verrassingen voor nieuwe gebruikers. Hieronder vindt u een aantal kenmerken waar wij heel trots op zijn. Sommige zijn misschien niet relevant voor uw school, maar andere zijn misschien juist essentieel. Wellicht komt u mogelijkheden tegen die uw horizon verbreden.

Meertalig

Gebruikers kunnen tussen nederlands en engels kiezen.

Weergave agenda gericht op een leerling

Type de naam (een paar letters zijn al genoeg) van een leerling in en de agenda zal de toekomstige reserveringen van die leerling en geschikte vrije lessen tonen

Reserveren via 2 klikken

Met 2 keer klikken reserveert u of de leerling een afspraak en het voertuig, wordt er een bevestiging per e-mail verstuurd en zijn de financiële gegevens bijgewerkt.

Automatisch reserveren van voertuigen

Het reserveren van een voertuig loopt via de lijst met voorkeuren van een leerling. Hiermee zorgt u ervoor dat voor de jongere leerling de lichtere motor klaar staat terwijl de grotere klaar staat voor de lange leerling.

Flexibele duur van de les

Als u de duur van de les verandert wordt niet alleen de prijs, maar ook het aantal lessen van een bepaald pakket dat een leerling tegoed heeft automatisch bijgewerkt.

Lespakketten

U kunt zowel standaard lespakketten definiëren als op maat gemaakte pakketten. e-rijschool zorgt ervoor dat u overzicht houdt over het aantal resterende lessen.

Weergave van verschillende agenda's tegelijkertijd

Agenda's van verschillende instructeurs en voertuigen kunt u naast elkaar op één scherm zien.

Voorkomen van dubbele afspraken

Als u niet zeker weet watvoor soort rijles u gaat geven kunt u de verschillende soorten lessen naast elkaar in de agenda zetten. Echter zodra één leerling geboekt staat voor een bepaalde soort les, zal e-rijschool geen reserveringen voor andere soorten rijles tegelijkertijd accepteren.

Opsporen van schulden

In de lijst Personen kunt u diverse kolommen met informatie over de leerlingen bekijken. Eén van de kolommen toont u hoeveel geld een leerling u schuldig is. Via de financiële verslagen kunt u bovendien een overzicht zien van openstaande facturen.

Massamail

De combinatie van een krachtige zoekfunctie en van massamail (via e-mail of SMS) maakt het u makkelijk om leerlingen op de hoogte te stellen van nieuws. Zonder veel heisa kunt u bij slecht weer lessen afzeggen, leerlingen die al een tijdje niet geweest zijn een aanmoediging sturen, leerlingen die een examen hebben gehaald feliciteren, etcetera

Flexibele annuleringsvoorwaarden

U kunt de annuleringsvoorwaarden instellen zoals u wilt. Bijvoorbeeld bij annuleren 48-24 uur van te voren, betaal 20% van de les en bij annuleren minder dan 24 uur van te voren, betaal 100%

Online betalen

e-rijschool kan zo ingesteld worden dat u betalingen via iDeal kan ontvangen. Wij helpen u met het opstellen van een contract met uw bank zodat het geld rechtstreeks op uw bankrekening terecht komt.

Kosten van e-rijschool

Het prijskaartje van e-rijschool is helder en eerlijk. De kosten hangen af van het aantal uren dat u via het systeem boekt. In de praktijk betaalt u dan ook minder tijdens een rustige maand. In de financiële verslagen houdt u goed overzicht over de kosten.

Educatief materiaal in Content Management Systeem (CMS)

U kunt uw eigen materiaal (documenten, figuren, video's, weblink) aan bepaalde vaardigheden koppelen om leerlingen te helpen zich voor te bereiden. Ook kunt u materiaal van andere scholen zien als zij hebben aangegeven dit te willen delen.

Vaardigheden

Door het niveau van leerlingen in te voeren kunt u bijhouden op welke vaardigheden zij zich moeten concentreren. Hiervoor kunt u zowel beschikbare standaardlijsten gebruiken als uw eigen.

Overzicht van de vooruitgang van leerlingen

Met e-rijschool houdt u bij hoe de leerlingen op de verschillende vaardigheden scoren. Zij kunnen hierdoor per keer zien hoe goed ze het doen en via een grafiek kunnen ze hun vorderingen in de loop van de tijd zien.

Snelle invoer van scores

In de met zorg gemaakte feedback pagina kunt u gedurende of aan het eind van een les snel invullen hoe de leerlingen hun vaardigheden afleggen.

TOP importeren

U kunt de examens van het CBR in e-rijschool importeren. Zo voorkomt u dubbele afspraken.

Controle op leeftijd en Eigen Verklaring

Bij elke boeking gebeurt er vanalles op de achtergrond. Zo komt er een waarschuwing tevoorschijn via de school-pagina als de leerling te jong is of een probleem heeft met de Eigen Verklaring. In die gevallen kunnen leerlingen zelf geen les reserveren.

Nog verder verbeteren

Misschien wel het belangrijkste van e-rijschool is dat er steeds aan verdere verbeteringen wordt gewerkt. U zult blij verrast worden als u een goed idee ingevoerd wilt hebben.