Financiële verslagen

Agenda en financiën zijn volledig verstrengeld, zodat u met e-rijschool helderheid over uw inkomsten heeft zonder verdere inspanning. Het enige dat de instructeur aan het einde van elke les moet doen is registreren hoe een leerling betaald heeft. Dit hoeft niet als een leerling een pakket met meer lessen heeft gekocht. Met e-rijschool kunt u ook makkelijk facturen creëren en gedeeltelijke betalingen registreren zonder het overzicht te verliezen.

De school kan een account aanmaken voor de boekhouder die daarmee toegang krijgt tot de financiële verslagen (maar niet tot andere onderdelen van het systeem) en zo uw inkomsten kan overnemen in hun boekhoudprogramma. U hoeft hiervoor verder niets extra's te doen.

e-rijschool maakt het u makkelijk om de financiële gegevens inzichtelijk te houden door de diversiteit aan verslagen. Ook kunt u andere informatie zoals hoeveel instructeurs hebben gewerkt of hoeveel SMS berichten u via e-rijschool heeft verstuurd opzoeken in de Financiële verslagen. U kunt natuurlijk ook zien wat e-rijschool u kost daar dit wordt berekend op basis van het aantal uren dat via het systeem wordt gemanaged.

De figuren hieronder geven u een idee van enkele beschikbare verslagen.