Een nieuwe manier van werken

Welkom bij e-rijschool, het systeem dat de bedrijfsvoering van uw rijschool enorm kan verbeteren.

e-rijschool beveiligt uw gegevens, bespaart u veel tijd bij uw administratie en geeft u overzicht over uw financi├źn.

e-rijschool doet echter nog meer. De kern bestaat uit een agenda waar uw leerlingen toegang tot hebben op een manier die u bepaalt. Met uw online agenda kunt u meer last minute reserveringen verwachten en kunt u een effectief annuleringsbeleid voeren. Beide vergroten uw inkomen.

Daarnaast verbetert e-rijschool uw communicatie en professionele imago. Leerlingen zien hun vorderingen en krijgen informatie die helpt om hun volgende les voor te bereiden. Voorts biedt het u de mogelijkheid om persoonlijke e-mails en SMS berichten te versturen.

Deze website

Het automatiseren van uw bedrijf is een grote beslissing. Het succesvol invoeren en gebruiken van e-rijschool vergt een serieuze inzet, zowel van u als van ons.

Met deze website willen wij u te helpen om te besluiten of e-rijschool het juiste systeem voor uw bedrijf is, voordat u de sprong (naar automatisering) waagt. Het systeem geeft u inzicht in het hoe en wat van e-rijschool. Voordelen geeft u een beter idee over het positieve effect dat u redelijkerwijs kunt verwachten gebaseerd op de ervaring van huidige gebruikers.

Als het uw interesse heeft gewekt, vindt u via Geïnteresseerd? welke volgende stappen u kunt nemen. Zo kan het zijn dat u met een school wilt spreken die het systeem reeds gebruikt of dat u een informatieavond van de KNMV wilt bezoeken. Als u de sprong al wilt wagen, vindt u ook een beschrijving over welke stappen we samen moeten nemen om u zo snel mogelijk van start te laten gaan en wat het u gaat kosten.

Veel plezier met het ontdekken van deze website. Als u vragen heeft, schroom dan niet om contact op te nemen.

 

Privacyverklaring